Praktyka w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z naszej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Czy pracownicy ukraińscy z Własny są zdolność legalnej pracy w końcach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo pań ma takie pytanie, że szybko jest ubiegać się o własną wizę niż o wizę innego świecie z Grup Europejskiej.

Rola w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z naszej marki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika naszej marki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z międzynarodową zasadą wiza do książce w wolnym kraju UE nie daje możliwości pracy w żadnej z nich. Oznacza to, że jeśli otrzymasz polską wizę do sztuki oraz nie będziesz szedł w Polsce, będzie zatem naruszeniem prawa. Tak więc, zgodnie z własną wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, jednak taka wiza nie daje prosta do poważnego zatrudnienia w obcych krajach UE. Tak a polskie ustawodawstwo nie pozwala na utrzymanie w Niemczech w obiekcie uzyskania wizy roboczej do Polski. To stanowi, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś pracować w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z samego państwa UE są obowiązek delegować naszych ludzi do własnych krajów w związku z potrzebą produkcji. Należy mieć, iż nie całe kraje UE dają tę decyzję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z opinią i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika naszej marki na zasadzie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika naszej marki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Nasza firma, w jakiej pracuje obywatel Ukrainy, zatrudnia zatrudnionego na podróż służbową (do lektury / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez naszą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Pracownik jest doprowadzany do prowadzenia danej praktyce w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który widać stać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza prawdopodobnie być piękna: – przez 180 dni (na zasadzie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (danie na rzecz wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w końcu odbycia podróży służbowej do Niemiec w porządku roku, będzie silna tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej drogi jest porozumienie między własną spółką a jednostką w Niemczech. Aby dokonać taką podróż służbową, pracownik musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z wszystkiej Polski.

Aby otrzymać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do zapoznania dokumentów, wśród których istotne są: danie na rolę w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami krajowymi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką i kierowany człowiek i drudzy.

Należy również zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o